Referenties


Ziegler

SFA Douaneconsultancy werd door ons ingeschakeld voor een audit van onze AEO processen. Gelukkig hebben wij na een uitgebreide herbeoordeling onze AEO vergunning behouden


Fox Global Logistics

Wil Steinhorst is een aardige collega waar ik in het verleden mee samen heb gewerkt, dat komt nu in de praktijk nog steeds goed van pas.Bring

Wil heeft alle douaneprocedures en bijbehorende sellf-assessement(s) met betrekking tot AEO op een professionele wijze beschreven en uitgevoerd. Hierdoor zijn wij nu in het bezit van de AEO vergunning.


Contargo

Een zeer grote kennis van zaken, gecombineerd met een prettige manier van werken maakt Wil een niet te missen schakel in ons bedrijf.


Tuscor Lloyds

Wil Steinhorst is zeer competent in douane en BTW zaken we raden elk bedrijf de diensten van SFA Douaneconsultancy aan.Mooy Logistics

Wil heeft ons volledig begeleid bij het beschrijven en opzetten van alle benodigde processen en procedures voor het behalen van onze AEO vergunning.
Scott

Wil Steinhorst is zeer professioneel en een expert in alle douane en BTW gerelateerde zaken. Hij is een aangenaam en eerlijk persoon, leuk om mee te werken.

WCL

Wil Steinhorst van SFA Douaneconsultancy is een expert op douanegebied met een zeer grote en diepgaande vakkennis op douanegebied specifiek met het huidige douane certificeringsbeleid voor de A.E.O. status.NVO Consolidation

Wij hebben Wil ingehuurd om al de interne procedures op te zetten voor onze vestigingen de aanvraag van de AEO vergunningen is prima verlopen.
Wij hebben het geluk gehad om door SFA Douane Consultancy begeleid te worden tijdens onze AEO aanvraag. Mede dankzij de vakkundigheid en passie van Will hebben wij sinds september 2016 het AEO certificaat. De externe audits die SFA aanbiedt zijn zeer prettig met goede feedback.