Diensten

Hoe kunnen wij u helpen?

Dit zijn onze douaneconsultancy diensten op hoofdlijnen:


BAL aanvragen (Bekende Afzenders Luchtvracht)

AEO aanvragen (Authorised Economic Operator)

ISO 9001:2008 aanvragen

Douane advies

BTW advies

HACCP aanvragen

SKAL certificering


Neem contact met ons op!

Wilt u al uw douane- en BTW zaken goed geregeld hebben? Wilt u kosten en tijd besparen? Wilt u zich volledig richten op uw onderneming? Besteed dan uw aanvragen uit aan ons. Neem contact met ons op voor advies. Wij helpen u graag!.


SFA Douaneconsultancy – Over de grens en daar voorbij


Diensten

BAL

Stelt u zich dit voor. Zonet heeft u een order binnengehaald van een klant in het buitenland.

U bent helemaal in uw nopjes, tot u ontdekt welke procedures u moet doorlopen om uw luchtvrachtzending veilig over de grens en langs de douane te krijgen. Bij de douane kreeg u namelijk te horen dat u geen Bekende Afzender Luchtvracht (BAL) bent. Zucht, wat nu?


AEO

Is uw onderneming actief in de internationale handel? Houdt u zich bezig met import of export of internationale forwarding, warehousing, transport of expeditie? Dan kan een AEO-vergunning zeer rendabel voor u zijn. En wij kunnen voor zo’n AEO-vergunning zorgen.

ISO

Herkent u dat? U staat op het punt zaken te doen met een ander bedrijf. Eén ding houdt u nog tegen: onzekerheid. Welke garantie kan het bedrijf u geven over de producten en diensten die het levert? En hoe klantgericht en efficiënt werk het? De twijfels die u nu heeft, kan een ander ook over uw bedrijf hebben.Douane advies

Wanneer u over de grens trekt, opent zich een wereld voor u. Dat klopt, maar de realiteit leert dat zakendoen in het buitenland zijn grenzen kent. Tenminste, als u overdonderd raakt door alle douanevoorschriften en douaneprocedures. Dan kunt u deskundige hulp en advies gebruiken.

BTW advies

Wanneer u zaken doet over de grens, wilt u niet alleen maar geconfronteerd worden met allerlei begrenzingen. BTW-aangiften, ICL-opgaven, ICP-opgaven, terugvorderen van BTW  en belastingtechnische rompslomp kunnen de pret behoorlijk bederven. Dat hoeft niet wanneer u al deze zaken uitbesteedt aan ons.